Waar kunnen we jou mee helpen?

Bij Bosmans Voegwerken combineren we meer dan 40 jaar ervaring met een oprechte passie voor onze stiel. Van voegwerk, reiniging tot kleine werken... Hieronder ontdek je al onze diensten.

Voegen

Versleten voegen ogen niet alleen onverzorgd, ze zijn ook schadelijk voor een woning. Vocht stapelt zich op in de buitenmuur en leidt tot barsten bij vriesweer. Herstellen en renoveren is de beste oplossing. Wij slijpen of hakken de kapotte voegen uit, verwijderen voegresten en ander vuil, maken de gevel schoon en plaatsen tenslotte nieuwe voegen.

Ook nieuwbouwwoningen zijn bij ons in de juiste handen. Met veel oog voor detail en door te werken met de juiste materialen blijft ons voegwerk minstens 30 jaar dezelfde kwaliteit behouden.

Cementeren

Een gevel cementeren is een eenvoudige en prijsbewuste manier van renoveren. Nadat we je gevel bezetten met cement, is hij beter bestand tegen weersinvloeden en ziet je woning er als nieuw uit. Kies je voor een dunne cementlaag, dan worden kleurverschillen en oneffenheden weggewerkt, maar blijft de oorspronkelijke steen nog te zien. Met een dikke deklaag wordt de gevel egaal en zijn de stenen en voegen niet meer te zien.

Afkitten

Na het voegen voorzien we jouw gevels waar nodig van kitwerk. Meestal zal het afkitten plaatsvinden rond ramen en deuren, dorpels, balkon, ... waar ze samenkomen met het metselwerk.

Na verloop van tijd gaat kitwerk verharden waardoor scheuren en barsten onstaan. Ook voor een renovatie van oude voegen en herkitten kan je ons inschakelen.

Gevelreiniging

Je gevel is het visitekaartje van je woning en beschermt je leefomgeving tegen allerlei weersomstandigheden. Door je gevel te reinigen, ziet je woning er weer als nieuw uit. Afhankelijk van jouw wensen en de gevelstructuur stellen we verschillende reinigingsopties voor. Zowel in chemisch reinigen, gevelreiniging met stoom als nevelstralen bouwden we een grondige expertise op.

Impregneren

Om langer te genieten van je schoongemaakte gevel kan je ervoor kiezen om een impregneermiddel aan te brengen na de reiniging. Hierdoor hecht vuil zich minder makkelijk aan de buitenmuur en is een volgende reiniging minder snel nodig. Bovendien helpt impregeneren ook tegen doorslaand vocht. Een duidelijke win-winsituatie.

Isolatie steenstrips

Steenstrips zijn dunne stroken baksteen die we op de buitenmuur lijmen. Het resultaat is een authentieke, moderne uitstraling van baksteen zonder al te veel ruimte te verliezen. Deze bekleding combineren we vaak met isolatie. De strips plakken namelijk makkelijk op isolatieplaten. Zo is je woning meteen een stuk energiezuiniger.

Kleine bouw- en renovatiewerken

Op zoek naar een professionele partner voor jouw kleine bouw-, renovatie- of kluswerken? Een muurtje metsen bijvoorbeeld, een raam groter maken of een garage invoegen? Met veel plezier nemen we dit voor onze rekening.

Bosmans Voegwerken | Voeg- & gevelrenovatie | Bert & Janick in actie
Bosmans Voegwerken | Voeg- & gevelrenovatie | Bert & Janick in actie
Bosmans Voegwerken | Voeg- & gevelrenovatie | In actie
Bosmans Voegwerken | Voeg- & gevelrenovatie | Trui detail logo

Samen bouwen?

Zit je met een vraag of wil je graag een offerte? Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

Al meer dan 40 jaar brengt Bosmans Voegwerken kleine en grote bouwprojecten tot een goed einde. Zaakvoerders Bert en Janick combineren een oog voor detail en strikte planning met persoonlijke opvolging en hoogstaande kwaliteit.

Al meer dan 40 jaar brengt Bosmans Voegwerken kleine en grote bouwprojecten tot een goed einde. Zaakvoerders Bert en Janick combineren een oog voor detail en strikte planning met persoonlijke opvolging en hoogstaande kwaliteit.